miercuri, 6 ianuarie 2010

Sa fim mai buni..

Am citit aici si aici doua postari care m-au inspirat si mi-au reamintit cat de simplu e sa fim mai buni, mai iubitori, mai toleranti. Lucruri pe care toti le stim. Dar cati dintre noi le aplicam? Toate resursele sunt in noi, totul e sa vrem.. Cat e de usor sa daruim dragoste celor din jur, sa incercam sa ii intelegem si sa ii iubim, fara a fi egoisti, fara a avea pretentii si punandu-i pe ei pe primul plan...
La recomandarea Narcisei, am vazut filmul Fireproof. MINUNAT!! Este un film de vazut in cuplu, un film despre cat de importante sunt micile gesturi intr-o relatie, despre cum Dumnezeu te ajuta atunci cand esti hotarat sa pornesti pe drumul cel bun, despre perseverenta si dorinta de a depasi o criza in cuplu, despre dragoste si redescoperirea celuilalt..
Cati dintre noi uitam sa fim empatici? Cati dintre noi ne gandim doar la noi? De cate ori spunem "vaaai, eu nu merit asta!". Poate ca meritam si poate ca e un semn ca trebuie sa fim mai buni, trebuie sa invatam sa fim mai buni, in noi si cu cei din jur.

2 comments:

Narcisa Oana Vadeanu Spudeit

Ma bucur ca ti-a placut...M-a impresionat si Cinderellaman.Domnul sa va binecuvinteze pe toti 3

Alina Villanova

Cinderellaman nu am vazut inca. Urmeaza:-)
Domnul sa va aiba si pe voi in paza!

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP