miercuri, 9 iunie 2010

Eye candy - al doilea numar al revistei Atelierul se lanseaza la Cluj


Echipa Atelierul va invintă la lansarea celui de-al doilea număr al revistei, sâmbată, 19 iunie, la Fabrica de Pensule din Cluj (str Henri Barbusse 59-61).
Continuând tradiţia începută în Bucureşti, vizitatorii vor avea ocazia să admire şi să cumpere obiecte handmade realizate de membrii echiepi Atelierul şi de artizanii invitaţi.
Eye Candy – Noul număr Atelierul – va fi proiectat pe pereţi Fabricii de Pensule, iar pentru că ediţia din această lună sărbătoreşte tot ce a mai dulce şi mai frumos, vom avea pregătite prăjiturele, fondante şi accesorii cadou pentru doamne şi domnişoare.
Invitaţi speciali ai ediţiei – Glorioasa Fanzină!
Tot cu această ocazie anunţăm deschisă şi caravana handmade Atelierul – care va vizita, lună de lună, câte un oraş important pentru comunitatea handmade din România.
Atelierul şi lumea handmade românească
Revista Atelierul a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artiştii handmade pe care îi admiră.
Ne-am propus să susţinem şi să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spaţiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.
De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să îşi promoveze creaţiile.
Teodora Vlădescu – Manager “Revista Atelierul”
Tel: 0734527788
Email: contact@revista-atelierul.ro

2 comments:

Maya

Felicitari pentru initiativa de a lansa revista! Aceasta se poate comanda sau vizualiza on line? Si eu ma gandeam la o astfel de revista in care sa apara articole cu pasionatii de handmade, dar vad ca a si aparut.
Succes!

Alina Villanova

Maya, revista apare lunar in format pdf.

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP